Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MITING U SPLITU

Perković u Splitu popravila najbolji ovogodišnji hitac u svijetu

Sandra Perković
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/4
05.03.2018.
u 17:02

Danas je dvostruka olimpijska pobjednica, dvostruka svjetska i četverostruka eurpska prvakinja disk bacila  69 centimetara duže pa je sada njezin rezultat od  69,13 metara najduži ovogodišnji hitac u svijetu.

Najbolja  hrvatska sportašica Sandra Perković u  ponedjeljak je na Međunarodnom bacačkom mitingu u Splitu  bacila disk 69,13 metara  što je najbolji ovogodišnji hitac u svijetu. 

 Nakon što je  u subotu na zimskom bacačkom prvenstvu Hrvatske  bacila disk na daljinu od  68,44 metara, što je  tada bio najbolji ovogodišnji rezultat u svijetu, danas je dvostruka olimpijska pobjednica, dvostruka svjetska i četverostruka eurpska prvakinja disk bacila  69 centimetara duže pa je sada njezin rezultat od  69,13 metara najduži ovogodišnji hitac u svijetu. 


 

Komentara 3

EZ
EZOP
22:10 05.03.2018.

Svaka ji čast. Najbolja je u tome što radi. Ipak ne možemo sve sportske discipline međusobno uspoređivati. Koliko žena na svijetu trenira i baca disk a koliko na primjer trči?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:20 05.03.2018.

Ova sportasica je ponos Hrvatske, a ne oni milijunasi koji lazu na sudu, ne placaju poreze i nisu nista vrijedno uradili u dresu sa hrvatskim grbom.

PI
pinkec
18:01 05.03.2018.

Bravo Legendo! Pokaži ima Sandra, tko je najbolja na svijetu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije