Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Soteville

Perković prvi puta ovo doživjela u karijeri, Kubanka joj poslala upozorenje

Sandra Perković
Igor Kralj/PIXSELL
07.07.2017.
u 23:45

U zadnjoj seriji Kubanka Yaime Perez bacila je disk čak 69,19 metara.

Dvostruka olimpijska pobjednica u bacanju diska Sandra Perković osvojila je drugo mjesto na međunarodnom mitingu u francuskom Sotevillu. Njezin najbolji hitac bio je 68,30 metara što je u tom trenutku bio novi rekord mitinga. No, u zadnjoj seriji Kubanka Yaime Perez bacila je disk 69,19 metara i tako drugi put za redom pobijedila našu diskašicu. Treće mjesto osvojila je aktualna svjetska prvakinja Denia Caballero s hicem 64,43 metara.

Dva poraza za redom Sandra nikad nije imala otkako se natječe među seniorkama od 2010. godine. Dobro je što se ti porazi nisu ove sezone dogodili na velikim natjecanjima. Ali, Perez je dala jasno do znanja Sandri da će biti jako, jako opasna na Svjetskom prvenstvu u Londonu, sredinom kolovoza. Ovih 69,19 je osobni rekord svjetske juniorske prvakinje iz 2010. godine.

Godinu dana mlađa Perez napreduje krupnim koracima. Lani je sezonu završila s najboljim hicem 68,86 metara i bila je odmah iza Sandre. Za sada naša diskašica čvrsto drži prvo mjesto na svjetskoj rang listi s hicem 70,23 još iz ožujka ove godine u Splitu.

Sandra nikad ranije nije nastupala na ovom mitingu, no kako ove sezone ima manji broj mitinga Dijamantne lige prihvatila je poziv francuske diskašice Robert-Michon.     

Komentara 6

PL
@ploto@
09:14 08.07.2017.

Nešto se događa sa njom.Smršavila je i postala opterećena izgledom,a čini se da više nije sa trenerom i partnerom Elkasevičem.U svakom slučaju,manekenstvo i disk nisu dobri partneri.Njen rezultat je super u odnosu na izgled,ali ta Kubanka koja se pojavila,nema smisla za njene izlete u druge vode.Druga i treća mjesta bi mogla postati realnost u nadolazećim natjecanjima.Šteta,mogla je već bacati 72-73m da je bila predanija na treningu.Njen prvi trener Ivančić je ovo sve predvidio na neki način.

GV
golub Vaso
04:48 08.07.2017.

manekenka Sandra

GR
grodar
05:38 08.07.2017.

Ajde se sad hvali. Ajde

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije