Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ČELU HD-A

Perković opet predsjednik: Ne mogu me uništiti

Ivica Perković
Grgur Zucko/PIXSELL
19.03.2014.
u 14:50

- Neki su se drznuli ovih dana i objavili da me žele smijeniti. No, ulica neće mijenjati i postavljati predsjednika Hrvatskog dragovoljca! Napadaju me jer smo uspješan klub. Mogu me napadati, ali me ne mogu uništiti! - rekao je Perković.

Ivica Perković ponovno je izabran za predsjednika Nogometnog kluba Hrvatski dragovoljac. Na toj je funkciji još od smrti Stjepana Spajića, prvog predsjednika kluba, 2004. godine.

- Neki su se drznuli ovih dana i objavili da me žele smijeniti. No, ulica neće mijenjati i postavljati predsjednika Hrvatskog dragovoljca! Napadaju me jer smo uspješan klub. Mogu me napadati, ali me ne mogu uništiti! - rekao je Perković.

Mislio je na ispad Ivana Spajića koji je uoči redovne izborne skupštine kluba želio napraviti puč. Nije uspio. Spajić nije rodbinski vezan uz pokojnog Stjepana, a ogorčen je jer je dobio otkaz u omladinskom pogonu. Roditelji su, kaže Perković, bili nezadovoljni njegovim radom.

- Prvi zadatak nam je ostanak u ligi. Zato u nedjelju moramo pobijediti Osijek. Prošlu godinu smo završili s minusom od 800.000 kuna, no taj dug ćemo namiriti do kraja godine. Lani smo imali proračun tri milijuna kuna, ove godine je 5,5 milijuna kuna. Da imamo sedam mil., borili bismo se za vrh hrvatske lige. Grad nam godišnje daje tek 810.000 kuna, dok primjerice Lokomotiva i drugoligaš Zagreb dobiju po tri milijuna kuna. Nadam se da će i gradonačelnik Bandić ispuniti obećanje i napraviti nam južnu tribnu – rekao je u jednom dahu Perković.

>> HNS opozvao licence Lokomotivi i Dragovoljcu, ali natjecanje je regularno!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije