Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGAO NA SUD

Perišić u Milanu svjedočio oko lažne afere Brozovića i Wande Nare: Sve je maslo jednog paparazza

Foto: Pixsell
1/3
26.01.2023.
u 14:27

- Mi smo tradicionalna obitelj i to nam je donijelo ogromne probleme. Nikom nije jasno odakle im ta lažna priča, nikad nisam imala ni broj telefona Marcela Brozovića. S njim se uopće nismo družili - rekla je Icardijeva bivša supruga.

Marcelo Brozović, Wanda Nara i njezin bivši suprug Mauro Icardi podignuli su tužbu za klevetu protiv talijanskog paparazza Fabrizija Corone, a novo saslušanje o slučaju održalo se jučer u Milanu. Podsjetimo, Corona je 2019. u jednom tekstu napisao se Icardi i Nara razvode nakon što je Nara imala aferu s Brozovićem. Svjedočio je i Marcelov kolega iz reprezentacije, Ivan Perišić.

 

Zašto je pozvan kao svjedok nije poznato, ali Perišić je svojevremeno s obojicom igrao u Interu. Icardi se sada po drugi put nije pojavio jer je ostao u Turskoj, gdje igra za Galatasaray, zbog čega je njegova optužnica odbačena. Brozović i Nara i dalje traže odštetu. 

- U tom su članku izrečene brojne neistine, Mauro je morao promijeniti momčad. U Interu su mu govorili da promijeni menadžera - rekla je tada Wanda pa dodala:

- Petero djece išlo nam je u školu u tim trenucima, a onda su počeli problemi s klubom i navijačima. Mi smo tradicionalna obitelj i to nam je donijelo ogromne probleme. Nikom nije jasno odakle im ta lažna priča, nikad nisam imala ni broj telefona Marcela Brozovića. S njim se uopće nismo družili.

Komentara 1

Avatar Bomba*
Bomba*
15:41 26.01.2023.

"Corona non perdona" 👑..zarađivanje love spletkama, ništa novo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije