Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Club Brugge u Zagrebu

Perišić: U Maksimiru imamo posljednju šansu

Brugge (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
20.10.2010.
u 13:25

Club Brugge doputovao je u Zagreb s dva čarter-zrakoplova što nije čest slučaj kad je riječ o Dinamovim suparnicima. U pratnji je prve momčadi oko 200 navijača, čelnika i sponzora kluba te novinara.

U zrakoplovnoj luci Pleso dočekao ih je bivši hrvatski i belgijski reprezentativac Josip Weber. Stigli su bez jednog od najboljih igrača Ronalda Vargasa. No, zato je tu mladi hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, koji će biti najveća prijetnja suigraču iz Ladićeve vrste Ivanu Kelavi.

- Nama je utakmica u Zagrebu posljednja šansa za plasman na prva dva mjesta. Ako je ne iskoristimo, onda su nam šanse minimalne. Uzbuđen sam, jer prvi put dolazim igrati protiv neke hrvatske momčadi i doći će me bodriti mnogo rodbine i prijatelja.

Jeste li odali suigračima Kelavine mane?

- Kelava je odličan vratar i to je pokazao u utakmicama protiv Španjolske, a vjerujem da mi neće zamjeriti ako mu ja ipak  zabijem gol - rekao je Ivan Perišić, napadač Club Bruggea.

Komentara 6

VE
Velikogoričan56
13:45 20.10.2010.

Ok se nadati, na Dinamovoj obrani je da to sprijeci, a na napadu da napuni mrezu gostiju i onda ce sve sjesti na svoje mjesto. Naprijed Dinamo

JO
jozinho
15:19 20.10.2010.

vrijeme je za \"peticu\"!! ma kakav brügge ??? ako te ne pobjedimo nemamo sta trazit dalje.... sammir i ruki ce ih sami sredit....

SA
santos008
15:19 20.10.2010.

O kakvim manama ti govoris ,Kelava je mlad i nema mana,a onaj zgoditak u Grckoj je kriv Biscan ,sto je i sam priznao i poslije tog priznanja,promijenio sam misljenje o Biscanu i kao igracu i kao kapitenu a posebno kao covjeku.Uradio je pravu stvar,tako rade pravi kapetani momcadi cak i kad nisu krivi .Svaka cast Igore!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije