Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA CLUB BRUGGEA

Perišić: Protiv Partizana sam očekivao teži posao

Ivan Perišić
AFP
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
07.11.2009.
u 13:14

- Ništa posebno nismo odigrali, no ponovno smo dali pogodak na vrijeme i kasnije je sve išlo u našu korist - kazao je Perišić.

Mladi hrvatski nogometni reprezentativac piše zvjezdane trenutke u dresu Club Bruggea. Nakon što je u prvoj utakmici s dva pogotka kreirao pobjedu, i u drugoj utakmici skupine Europske lige ponovno je zabio Partizanu.

Prezadovoljan je učinjenim te ističe kako je u Beogradu očekivao više posla.

- Partizan je imao šansu da se eventualnom pobjedom umješta u trku za drugo mjesto pa smo očekivali teži posao. Ništa posebno nismo odigrali, no ponovno smo dali pogodak na vrijeme i kasnije je sve išlo u našu korist. Obje su utakmice bile korektne, bez incidenata - ističe Perišić.

Ipak, ''Perišiću Srbine'' koje je dolazilo s tribina nije mogao ne čuti.

- Očekivao sam da će biti provokacija. Čuo sam te povike na kraju susreta, ali nisam reagirao i sve je dobro prošlo.

Beograd mu je svejedno ostao u lijepom sjećanju te namjerava doći ponovno, no u privatnom aranžmanu.

- Zbog obaveza sam propustio svadbe mojih prijatelja Tošića i Lazarevića. U Beograd planiram doći privatno kod mojih znanaca, najvjerojatnije početkom sljedećeg ljeta - rekao je Perišić za Blic.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije