Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE VIŠE IGRATI

Perišić odlazi iz Borussije, čeka se kupac sa sedam milijuna eura

Ivan Perišić
www.bvb.de
14.12.2012.
u 14:06

Bild špekulira da je Perišićevo javno izražavanje nezadovoljstva bio samo način da se privuče interes drugih klubova

Ivan Perišić na izlaznim je vratima Borussije iz Dortmunda, donosi njemački Bild. Nije novost da se 23-godišnji Omišanin loše slaže s trenerom Jürgenom Kloppom jer smatra da bi trebao imati veću minutažu pa će se rastati u miru kad već nitko nije zadovoljan.

Bild piše da ga je Dortmund spreman pustiti u siječnju ako se pojavi ponuda od oko sedam milijuna eura. Ugovor mu inače vrijedi do 2016. godine. U Borussiju je stigao 2010. godine iz belgijskog Club Bruggea za 5,5 milijuna eura odštete.

Inače, otkako se javno požalio na status u momčadi i zbog toga zaradio kaznu trenera od 15 tisuća eura, Perišić je dobivao nešto više prilika pa Bild špekulira da je to možda bio način da se privuče interes drugih klubova na nesumnjivo talentiranog igrača.

Komentara 2

LC
luka_cro
15:12 14.12.2012.

Hvala bogu vec jedanput!

BR
broketa
17:43 14.12.2012.

Ivan je dobar igrač i dečko.Bolji je od groskreutza dvi klase,koji mora igrati jer je uz kehla simbol kluba, dečko iz dortmunda.Ne sumnjam da će klubovi stajati u redu za perišića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije