Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUGGE U BEOGRADU

Perišić: Najbolje bi bilo navijače utišati golom

Ivan Perišić
AFP
04.11.2009.
u 12:39

Club Brugge će u četvrtom kolu Europske lige na teško gostovanje u Beograd, na noge Partizanu. Glavna uzdanica belgijske momčadi bit će mladi hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

U prvoj utakmici Partizan ga nije impresionirao, stoga se Perišić nada da bi njegov klub pobjedom u Beogradu napravio veliki korak prema drugom krugu.

- Partizan je skup dobrih igrača, kombinacija mladosti i iskustva i siguran sam da će pred svojim navijačima pokazati puno više - rekao je Perišić u intervjuu za srbijanski Blic.

Perišić je u prvoj utakmici zabio dva pogotka. Ne bi imao ništa protiv toga da se isti scenarij ponovi u Beogradu.

- Ne znam kako će me primiti navijači. Spreman sam na pritisak s tribina. Mislim da je navijače najbolje utišati pogotkom. Očekujem da ponovimo predstavu iz Bruggea i pobjedom eliminiramo Partizan iz utrke za drugi krug.

Club Brugge je u odličnoj formi posljednjih tjedana, upisali su četiri pobjede u nizu.

- Po formi u posljednje vrijeme imamo šanse doći do trofeja iako je kraj sezone još daleko. Jedini kiks bio nam je Šahtar.

U odličnoj formi je i Ivan, nastavku niza nada se u Beogradu.

- Igram, što je vrlo važno, dajem golove, to je još važnije. Seriju bi mogao nastaviti i u Beogradu.

Hajduku će pobjeda mnogo značiti
Ivan Perišić bivši je igrač Hajduka, pa se osvrnuo i na pobjedu Splićana u derbiju.

- Utakmicu nisam gledao jer smo igrali istovremeno, ali Hajduk je ostvario pobjedu koja će im puno značiti. Drago mi je iako nije realno da sustignu Dinamo - rekao je Perišić.

Uskoro ga očekuju i nastupi u mladoj reprezentaciji koja put na Europsko prvenstvo u Danskoj 2011. godini traži u skupini sa Srbijom.

- Sve je okrenuto tome da mlada reprezentacija izbori Europsko prvenstvo. Uskoro idemo na noge Srbiji, a izbornik Ladić uz sve može računati na Rakitića, Kalinića i mene - zaključio je Perišić.

Ključne riječi

Komentara 1

DO
domingo1981
14:40 04.11.2009.

Ej novinari, morate nabrijavati ovdje jel nemate sto pisati... kontekst je sasvim drugi. ispada kao da provocira... a jeste bez obraza, majke mi... volio bih da niti jedan hrvatski nogometas ili trener ne daje izjave za novinare vise... bar jedno pola godine... eto, samo da bi vi ostali bez posla... (Flak, Madjak, Zidak itd.)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije