Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radošević isključen

Perišić inicirao Interovu pobjedu pogotkom nakon Brozovićeva ubacivanja

Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
12.03.2016.
u 22:52

Perišić je sa pet prvenstvenih golova drugi strijelac Intera.

Ivan Perišić pogotkom je inicirao pobjedu Intera u susretu 29. kola talijanskog prvenstva s Bolognom (2:1). 

Hrvatski krilni napadač zabio je za vodstvo milanske momčadi u 72. minuti nakon što je Marcelo Brozović izveo korner s lijeve strane, a Danilo D'Ambrosio glavom prenio loptu na drugu stativu gdje je bio upravo Perišić. On je sada s pet prvenstvenih golova drugi strijelac Intera. Bio mu je to sedmi gol otkako je došao na Giuseppe Meazzu.

 

Domaćin je ubrzo, za samo četiri minute, povećao vodstvo. Nakon ubacivanja Mirande strijelac je bio D'Ambrosio lijepo pogodivši iz voleja.

Gosti su ipak do počasnog gola stigli u 90. minuti kada je Brienza pogodio s ruba šesnaesterca.

Perišić i Brozović odigrali su cijeli susret.

U prvoj današnjoj utakmici Empoli Sampdoria odigrali su 1:1. Gosti su poveli u 42. minuti preko Qualiarelle, dok je domaćin izjednačio u 82. minuti golom Laurinija. Empolijev Marko Livaja ušao je u 79. minuti u igru.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Dodajmo kako je Atletico Madrid u 29. kolu španjolskog prvenstva s 3:0 slavio na Vicente Calderonu protiv Deportiva, a momčad iz Corune pogocima su srušili Niguez, Griezmann i Correa. Stipe Pletikosa bio je na klupi za pričuve Deportiva.

Celta je pogotkom Aspasa u 16. minuti svladala Real Sociedad (1:0).

Rayo i Eibar podijelili su bodove (1:1), a u gostujućem sastavu Josip Radošević isključen je zbog drugog žutog kartona pred kraj susreta.

Francuska liga, 30. kolo: Lorient – Marseille 1:1, Ajaccio – Caen 1:0, Bastia – Lille 1:2, Toulouse – Bordeaux 4:0, Guingamp – St. Ettiene 2:0, Montpellier - Nice 0:2.

Poredak: PSG 74, Monaco 52, Nice 47...     

>>Suigrač Krami nije dopustio da puca jedanaesterac! Kovač nakon debakla: Ne mogu kriviti momčad

Komentara 1

GA
GALAHAN
02:02 13.03.2016.

Bravu Dalmatinac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije