Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI DAVOR VUGRINEC

'Perišić i Sosa trenutačno su najjači tandem u Europi, a sviđa mi se opcija s Livajom'

28.09.2022.
u 10:39

Iako se činilo da smo u jednom trenutku mogli upasti u probleme, posebice nakon što se ozlijedio Marcelo Brozović, u drugom smo dijelu ipak uspjeli pronaći dobitnu kompoziciju. Imamo na toj lijevoj strani odlična rješenja u Ivanu Perišiću i Borni Sosi. To je vjerojatno jedan od najjačih tandema u europskom nogometu u ovom trenutku. Perišić mi odavno nije izgledao tako moćno. Novi zahtjevi s kojima se susreo u Tottenhamu očito su ga učinili boljim. Imam dojam da odavno nije tako uživao u nogometu. Sviđa mi se što nam se također otvaraju neke nove taktičke opcije s igračima poput Marka Livaje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?