Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Perišić i Olić asistenti u pobjedi Wolfsburga; HSV razbio Borussiju (D)

Ivica Olić
DPA/PIXSELL
22.02.2014.
u 20:21

Nogometaši HSV-a proigrali su nakon što je s klupe smijenjen Bert van Marwijk i prvu utakmicu pod vodstvom Mirka Slomke u Hamburgu razbili su dortmundsku Borussiju 3:0.

Ivan Perišić i Ivica Olić upisali su asistencije u domaćoj pobjedi Wolfsburga 3:1 protiv Bayera. 'Vukovi' su poveli u 13. minuti golom Dosta, a asistirao mu je Perišić. Gosti su izjednačili u 45. minuti preko Sama.

Ivica Olić u igru je ušao u 51. minuti umjesto Dosta, a samo osam minuta kasnije bio je asistent Gustavu za novo vodstvo Wolfsburga. Konačnih 3:1 postavio je Rodriguez u 73. minuti neposredno nakon što je promašio penal.

Perišić je igrao do 63. minuti kada ga je zamijenio Caligiuri. Spomenimo i kako je Olić u 87. minuti požutio.

HSV razbio Borussiju

Nogometaši HSV-a proigrali su nakon što je s klupe smijenjen Bert van Marwijk i prvu utakmicu pod vodstvom Mirka Slomke u Hamburgu razbili su dortmundsku Borussiju 3:0.

HSV je poveo preko Jiračeka u 42. minuti. Na 2:0 povisio je Lasogga u 58. minuti, a konačnih 3:0 postavio je Calhanoglu u sudačkoj nadoknadi. Milan Badelj za domaćine je odigrao 90 minuta, dok je Ivo Iličević susret propustio zbog ozljede.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Borussia Mönchengladbach ispustila je dva gola prednosti na domaćem terenu protiv Hoffenheima te je završilo 2:2. Domaćini su nakon samo 17 minuta imali 2:0 golovima Herrmanna i Jantschkea, međutim u nastavku utakmice gosti su preko Firmina i Salihovića stigli do boda.

Istaknimo i gostujuće pobjede Herthe kod Stuttgarta 2:1, te Augsburga kod Freiburga 4:2.

Bundesliga, 22. kolo:

Borussia (M) - Hoffenheim 2:2
Stuttgart - Hertha 1:2
Nürnberg - Eintracht Braunschweig 2:1
Freiburg - Augsburg 2:4
Hamburg - Borussia (D) 3:0
Wolfsburg - Bayer 3:1

Poredak: 1. Bayern 59 (-1), 2. Bayer 43, 3. Borussia (D) 42, 4. Schalke 41, 5. Wolfsburg 39, 6. Borussia (M) 35, 7. Hertha 34, 8. Augsburg 34, 9. Mainz 34...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije