Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritike Talijana

Perišić i Kondogbia još nisu pokazali zašto su dovedeni

Ivan Perišić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
30.09.2015.
u 15:45

Hrvatu donekle može biti opravdanje da je u Milano stigao tek 29. kolovoza. A čak je deset dana bio s reprezentacijom, tako da je imao jako malo vremena – pišu Talijani.

Inter je odlično krenuo u prvenstvo, s pet pobjeda u nizu. Međutim, otrježnjenje je stiglo u nedjelju kada je Fiorentina na krilima Nikole Kalinića na Giuseppe Meazzi slavila sa 4:1.

Bio je to povod za Corriere dello Sport da se pozabavi igračima koji su među nerazzurre stigli ovog ljeta. Pod povećalom su se našla dva najskuplja pojačanja, Geoffrey Kondogbia i Ivan Perišić, prenosi Goal.

"Kondogbia i Perišić zasad su samo nekoliko puta bljesnuli i vidljivo je da se nisu još potpuni integrirali u Mancinijev sustav. Svi njihovi minusi su otkriveni u nedjelju kada su pokazali da još uvijek nisu u stanju podići momčad, a upravo zbog toga su dovedeni", pišu Talijani koji ipak imaju opravdanje za hrvatskog ofenzivca.

"Hrvatu donekle može biti opravdanje da je u Milano stigao tek 29. kolovoza. A čak je deset dana bio s reprezentacijom, tako da je imao jako malo vremena. Igrači slavenskog podrijetla, uključujući sunarodnjaka Brozovića, olakšali su mu prilagodbu."

Talijani ističu kako Perišić mora još poraditi na fizičkoj spremi jer je očito zadnjih nekoliko tjedana u Wolfsburgu trenirao ''ispod gasa'' svjestan da će otići.

Perišićevu statistiku te što Talijani pišu o Kondogbiji pogledajte na portalu Goal.com.

>>Ivan Perišić se mora prilagoditi, nije se još priviknuo na Italiju

Komentara 2

GA
gafe
16:50 30.09.2015.

Teska greska Ivane sto si Wolfsburg zamjenio sa Interom.

DO
dommar36
11:25 01.10.2015.

tresla se brda...rodio se mis

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije