Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasnost za vratare

Perica je najubojitiji hrvatski napadač, zabija pogodak po utakmici!

Stipe Perica
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
12.09.2016.
u 11:50

Perica je za Udinese igrao samo 698 minuta (139,6 minuta za gol), plus 278 minuta za mladu reprezentaciju u tom razdoblju, te je postigao 11 pogodaka!

Stipe Perica je trenutačno najubojitiji hrvatski napadač! U nedjelju je Udineseov napadač 'skinuo' veliki Milan, i to u svom stilu - nakon što je ušao s klupe!

Pa smo pogledali učinak hrvatskih napadača sa širega popisa u prošloj i ovoj sezoni. Potvrda je tu: Perici prosječno treba 88,7 minuta za gol!

On je za Udinese igrao samo 698 minuta (139,6 minuta za gol), plus 278 minuta za mladu reprezentaciju u tom razdoblju, te je postigao 11 pogodaka! Pet za Udinese, šest za Hrvatsku U21.

Kakav je učinak ostalih hrvatskih napadača u europskim ligama pročitajte na portalu Goal.

>>Perica najbolji napadač mlade reprezentacije još od Eduarda! A može postati najbolji u povijesti

Komentara 3

SE
senior
13:25 13.09.2016.

Ostavite Pericu na miru. Njega ne treba gurati. Perica prvo treba kontinuitet dobrih igara, puno puno golova i da sa tim golovima nešto osvoji. Kadea bi u repku svako tko zabije 2-3 gola gdje bi dospjeli. Kada VL bude i izbornik tada će odgovarati za repku i odrđivati tko će u njoj igrati.

OT
onaj-tamo
15:40 12.09.2016.

Uz onog Livaju trenutno naš najbolji napadač . Livaja također igra jako dobro u Las Palmasu . Svaka čast Kramariču i Kaliniću al mislim da su ova dvojica trenutno u boljoj formi.

RI
rikavac
17:22 12.09.2016.

kakva korist od toga da zaboka i dva pogotka po utakmici kad kod Cacica je Mandzo golgeter.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije