Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme Zadrana

Perić i Downs bit će nositelji zadarske igre

Hrvoje Perić
Dino Stanin
22.09.2009.
u 08:04

Tri tjedna prije početa natjecanja u NLB ligi Zadrani se okreću treniranju šuta i taktici. To je na konferenciji za novinare najavio trener zadarskih košarkaša Zmago Sagadin koji se osvrnuo i na nedavno sudjelovanje Zadra na turniru u Velikoj Gorci gdje su Zadrani izgubili od ruskog Unicsa.

Tučnjava s Rusima
- Bila je to gruba utakmica puna tučnjave u kojoj smo u obrani bili solidni, ali u napadu nismo ništa pogodili - priznao je Zmago Sagadin žaleći se na ozljede nekolicine zadarskih košarkaša. Roka Stipčevića naime muči mišić, Tomu Ružića prst, a nove probleme s leđima ima Hrvoje Perić. Baš je ovog posljednjeg igrača Zmago Sagadin istaknuo kao igrača koji je najviše napredovao.

- Perić je puno uložio u svoj šut i već na početku sezone vidjet će se njegov napredak. Puno od njega očekujem - rekao je Zmago Sagadin i dodao kako će nositelj zadarske igre biti i Amerikanac Micah Downs, ali tek kada, kako je rekao, do kraja iskaže svoj veliki potencijal.

- On će puno pomoći Zadru, ali za sada igra po sistemu toplo-hladno. S druge strane drugi Amerikanac Trent Plaisted daje nam ono što smo tražili, a to je čvrstina pod koševima - rekao je Zmago Sagadin.

FMP i Snaidero
Trener zadarskih košarkaša požalio se na stanje s Vladimirom Boisom i Damirom Rančićem, zadarskim reprezentativcima koji su se kasnije pridružili ekipi.

- Njih dvojica nisu na nivou ostalih koji su prošli cijele pripreme, no polako hvataju priključak. Također, s nama je i niz mladih igrača koji se nameću i od kojih svi imaju jednaku šansu da budu u ekipi. Sve dakako ovisi isključivo o njihovu radu - rekao je Zmago Sagadin i najavio nove utakmice Zadrana krajem sljedećeg tjedna i to protiv FMP-a iz Železnika te protiv Snaidera iz Udina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije