Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADOVOLJAVA UVJETE

Perez: I Zidane bi mogao biti naš trener, zašto ne?

\'Real Madrid\'s coach Jose Mourinho (L) and former French player Zinedine Zidane attend a media conference before their Champions League soccer match on Tuesday against Olympique Lyon at the Gerland
Reuters
05.06.2013.
u 12:35

Ukoliko slučajno propadnu pregovori s Ancelottijem, na klupu Reala mogao bi zasjesti legendarni Zidane

Predsjednik Reala Florentino Perez dao je izjavu koja će razveseliti mnoge navijače - nogometna legenda i legenda madridskog kluba, Zinedine Zidane, mogao bi biti nasljednik Josea Mourinha na mjestu trenera!

To je gotovo siguran scenarij ukoliko klub ne uspije dovesti Carla Ancelottija koji je ipak prva opcija. Real još pregovara s PSG-om oko odštete, a ukoliko sve propadne, u \'vatru\' će Zidane.

- Mogao bi biti naš trener. Uostalom, on ima to zvanje i madridista je. Još ništa konkretno ne znamo po pitanju trenera, ali da, Zidane zadovoljava sve uvjete - rekao je Perez.

Šef Reala nedavno je najavio kako će Zidane biti sportski direktor kluba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije