Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak u Istanbul

Baskoniji 300 tisuća eura od Perasovićeva transfera u Anadolu Efes

Velimir Perasović
Foto: Pixsell
1/5
21.06.2016.
u 14:15

Ove je sezone s Baskonijom došao do Final Foura Eurolige u Berlinu, a u prvenstvu je ispao u polufinalu doigravanja od Barcelone.

Bivši hrvatski košarkaški izbornik Velimir Perasović (51) napustio je španjolsku Baskonia Laboral Kutxu te potpisao dvogodišnji ugovor s turskim Anadolu Efesom, priopćio je u utorak njegov novi klub.

Perasović je već vodio Anadolu Efes u sezoni 2010./2011. O njegovu povratku u taj klub nagađalo se posljednjih tjedana, a španjolske sportske novine "Mundo Deportivo" tvrde da je Baskoniji plaćena odšteta od 300.000 eura budući da je u veljači bio produžio ugovor.

Perasović je bio preuzeo Baskoniju u rujnu nakon što je kao izbornik Hrvatske bio poražen u osmini finala Europskog prvenstva od Češke. U veljači je s klubom iz baskijskog grada Vitorije produžio ugovor za dodatnu sezonu do 30. lipnja 2017. 

Ove sezone je s Baskonijom došao do Final Foura Eurolige u Berlinu, a u prvenstvu je ispao u polufinalu doigravanja od Barcelone. 

>>Perasović raskinuo ugovor s Baskonijom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije