Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIBONA

Perasović: Graves nije sav svoj

Cibona
Jurica Galoić
27.11.2009.
u 09:16

Košarkaši Cibone jučer su se pokunjeni vratili iz Villeurbannea. Svi kažu da gorkijeg poraza u svojim karijerama nisu doživjeli. Vidjelo se da još nisu došli k sebi.

Voditi protiv Asvela u 38. minuti “plus 11” i nakon toga izgubiti, žig je koji ostaje neizbrisiv. I dan kasnije s nevjericom pričao je o tome Marin Rozić.

- Šokiran sam. Još mi nije jasno što nam se dogodilo. Bili su na koljenima.

Za tim bodovima mogli bi "vukovi" dugo naricati, no već u subotu slijedi okršaj sa Zagrebom. Kapetan Marin Rozić vjeruje da ih to neće poremetiti.

- Teško je izgubiti ovako, no nemamo vremena za tugu.

Budu li previše kukali u subotu bi mogli cijukati. Zato Vedran Vukušić upozorava:

- Protiv Zagreba moramo igrati obranu 40 minuta, a ne 37 kao protiv Asvela.

Kaže Vukušić da nikada dosad nije bio s tužne strane velikoga sportskog preokreta.

- Igrajući za sveučilište Northwestern jednom je moja momčad minutu i 45 sekundi prije kraja gubila 13 razlike. Ja sam tada zabio 13 koševa zaredom za produžetak, kojeg smo dobili tricom u posljednji čas. Sad znam kako su se osjećali naši suparnici.

Još jučer trener Perasović nije znao reći što je s nediscipliniranim Gravesom, je li sklopljen sporazumni raskid ugovora s čovjekom koji ga je obezvrijedio i popljuvao na društvenoj mreži.

- Na njega više ne računam. O njemu najbolje govori ono što je o suigračima i meni pisao na Twitteru. On doista nije sav svoj.

Komentara 1

LE
lauf.er
18:59 27.11.2009.

Ako je istina da nije dobio plaću dva mjeseca... čovjek je u Cibonu došao zbog novaca, ne zbog ljubavi. Naši klubovi olako potpisuju ugovore i daju obećanja a kada nisu u stanju ispuniti ugovoreno/obećano onda prozivaju igrače jer ne žele igrati - džabe. Prozivati treba onoga koji je potpisao ugovor od strane Cibone i taj treba snositi odgovornost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije