Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Pep 'poplavio': Manchester City doživio potop u Goodison Parku

Manchester City - Pep Guardiola
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
15.01.2017.
u 16:58

Everton se ovom pobjedom učvrstio na sedmom mjestu sa 33 boda i smanjio zaostatak za petoplasiranim Manchester Cityjem na devet bodova

U pretposljednjoj utakmici 21. kola engleskog nogometnog prvenstva Everton je na svom Goodison Parku s uvjerljivih 4:0 (1:0) nadigrao Manchester City.

Momčad Ronalda Koemana je do vodstva stigla u 34. minuti pogotkom Romelua Lukakua, da bi u nastavku dvoboja Everton priredio pravo slavlje za svoje navijače te s još tri pogotka napunio mrežu sastava pod vodstvom Pepa Guardiole.


All Goals & highlights - Everton 4-0 Manchester... by mohtv

Na 2:0 povisio je drugi belgijski reprezentativac Kevin Mirallas u 47. minuti. Tom Davies je u 79. minuti po treći put svladao Brava, a konačnih 4:0 u četvrtoj minuti sudačke nadoknade postavio je 19-godišnji Ademola Lookman.

Everton se ovom pobjedom učvrstio na sedmom mjestu sa 33 boda i smanjio zaostatak za petoplasiranim Manchester Cityjem na devet bodova.

Na vrhu ljestvice je Chelsea sa 52 boda, ispred Tottenhama sa 45 te Arsenala i Liverpoola koji imaju po 44, ali momčad Juergena Kloppa ima utakmicu manje. U zoni ispadanja su Hull sa 16 bodova te Sunderland i Swansea sa po 15.

U posljednjoj utakmici, ujedno i derbiju 21. kola engleskog prvenstva, Manchester United je od 17 sati domaćin Liverpoolu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 2

PE
pekec
17:51 15.01.2017.

Lako u Bayernu dok su mu drugi pripremili ekipu (Jupp Heynkes)

KT
komen_tar
21:49 15.01.2017.

Je li to najbolji trener na svijetu??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije