Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapisivao si bilješke

Pep Guardiola uživo je u Madridu gledao Marija Mandžukića

Munich's head coach Pep Guardiola in action during a training session in Doha, Qatar, 16 January 2015. Bayern Munich stays in Qatar until 17 January 2015 to prepare for the second half of the German Bundesliga season. Photo: Sven Hoppe/dpa/DPA/PIXSELL
Foto: DPA/PIXSELL
18.03.2015.
u 16:31

Španjolski strateg ništa ne želi prepustiti slučaju pa je krenuo u skautiranje momčadi s kojima bi se mogao sastati u sljedećoj fazi ovog natjecanja.

Jučerašnju utakmicu osmine finala Lige prvaka između Atletica i Bayera uživo je u Madridu pratio i Pep Guardiola. Trener Bayerna s tribina je promatrao utakmicu i zapisivao nešto u svoju bilježnicu, a već danas će ''skoknuti'' do Barcelone i pogledati utakmicu svog bivšeg kluba i Manchester Cityja.

Naime, kako pišu njemački mediji, španjolski strateg ništa ne želi prepustiti slučaju pa je krenuo u skautiranje momčadi s kojima bi se mogao sastati u sljedećoj fazi ovog natjecanja. A nakon jučerašnje utakmice nije davao izjave, sve što je zabilježio zadržao je za sebe.

A nama je u cijeloj priči zanimljivo što je prvi puta nakon prošlog ljeta uživo gledao Marija Mandžukića s kojim je jednu sezonu surađivao u Bayernu, ali ga je na neki način i istjerao iz kluba. Mario je  ostavio dobar dojam, bio je borben kao i uvijek, iako nije bio pretjerano opasan po protivnički gol. No, njegov učinak pohvalili su mediji, ali i trener Simeone.

– To je Mandžukić kakvog želimo – rekao je, između ostalog, trener Atletica.

>>Simeone blistao nakon pobjede, a evo čime ga je Mandžukić usrećio

>>Atletico na jedanaesterce izbacio Leverkusen, Mandžukić nije sudjelovao!

Komentara 2

Avatar Pablo 69
Pablo 69
14:29 19.03.2015.

@ jurcina.. misilm da nisi bas dobro upucen u nogomet.. Ako je igraci igro za Bayern i sad za Atletico onda je po mom uspjeo.... ;) Torres kad je uso u igru izgledo je ko usporeni snimak..

FR
franjo
12:58 19.03.2015.

Mario je problematičan i nigdje neće uspjeti. Nije ni blizu toga što ga u našim novinama hvale. A da je Guardiila došao baš njega gledati je smješno .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije