Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER CITYJA

Pep Guardiola ruši rekorde u Premiershipu

Manchester City - Pep Guardiola
Foto: Reuters/PIXSELL
11.05.2018.
u 07:00

– Želimo 100 bodova kako bismo završili ovu gotovo savršenu sezonu u Premier ligi – izjavio je Guardiola

Manchester City na čelu s Pepom Guardiolom srušio je Chelseajev rekord po broju osvojenih bodova (95) iz sezone 04./05. kada je “plavce” vodio Jose Mourinho. Pobjedom protiv Brightona (3:1) u sada odigranom zaostalom 31. kolu, “građani” su došli do 97 bodova u Premier ligi i ispisali povijest. “Pao” je tada još jedan Chelseajev rekord po ukupnom broju postignutih pogodaka iz sezone 09./10. kada je menadžer bio Carlo Ancelotti.

Chelseajeva momčad zabila je tada 104 gola, a u srijedu je Fernandinho zabio 105. Cityjev gol sezone. Guardiola je matematički osigurao titulu još u 34. kolu, a sada lovi okruglih 100 bodova u zadnjoj utakmici protiv Southamptona u gostima.

– Želimo 100 bodova kako bismo završili ovu gotovo savršenu sezonu u Premier ligi – izjavio je Guardiola.

Također, pobjedom protiv Brightona, City je postavio i rekord po broju pobjeda u Premier ligi, ima 31 pobjedu iz 37 kola.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar zagorac2
zagorac2
13:53 11.05.2018.

lako je rusit rekorde kad imas milijarde i kupis reprezentaciju svijeta, zakaj nije rusil rekorde sa Bajernom ili bar osvojil nekaj u evropi - veliki trener sa velikom lovom a bez velike love se za sad nije dokazal jer vodit 3 velika kluba sa velikom lovom mozda bi i ja mogel nekaj osvojiti ili srusit kakav rekord

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije