Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASLUŽIO PRILIKU

Pep Guardiola na pripreme Bayerna poveo i talentiranog Hrvata

Fabian Benko
Foto: Bayern
06.01.2016.
u 21:00

Svoje je mjesto u avionu tako pronašao 15-godišnji vratar Christian Früchtl u kojeg Bavarci polažu velike nade. Uz njega je i naš 17-godišnji Benko

Momčad Bayerna je otputovala u Dohu gdje će se pripremati za nastavak sezone. Pep Guardiola je posljednjih mjeseci imao dosta problema s ozljedama igrača, pa je tako u Katar morao povesti nekoliko mladih nada kako bi njegove zvijezde mogle imati regularne uvjete za treniranje.

Svoje je mjesto u avionu tako pronašao 15-godišnji vratar Christian Früchtl u kojeg Bavarci polažu velike nade. Früchtl je već sada visok 190 centimetara, a veličina kopački mu je čak - 50!

I Hrvatska će u katarskoj prijestolnici imati svoje snage, jer je sa zvijezdama Bayerna otputovao i Fabian Benko (17) kojega u mladu reprezentaciju svim silama želi pridobiti HNS. Guardiola je uz njih poveo i Juliana Greena (20), Miloša Pantovića (19), Niklasa Dorsch (17), i Marka Friedla (17).

S momčadi su otputovali i ozlijeđeni igrači - Mario Götze, Medhi Benatia, Franck Ribery i David Alaba, ali će oni trenirati po posebnom programu.

>> Više o Bayernu čitajte na Goal.com

>> Mladi hrvatski talent produljio ugovor s Bayernom

Komentara 4

DE
derin
01:44 07.01.2016.

Trograncic, Pulisic, Benko, Kuscevic u Reala i jos drugi su sve mladi igrači koji imaju pravo igrati za Hrvatsku, HNS se za njih treba boriti do kraja, jer iz dijaspore su nam stigli mnogi vrhunski igrači koji su puno doprinjeli našem nogometu.

MA
..Marsijanac
22:02 06.01.2016.

Benko je dobar ali mi imamo takvih podosta u tom uzrastu.....pa neka se dokaze. Nasa najveca boljka su napadaci ( da mi je znati samo tko je propustio Ibrahimovica); nikako da iznjedrimo jos jednog Sukera. I lijevi bocni je velikii problem vec poduze vremena.

PU
Pukovnik10
21:06 06.01.2016.

HNS kreće u lov,uloviti igrača i onda sebi slavu prepisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije