Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porto slavio 3:1

Razočarani Guardiola: Ovo je veliki zaostatak, teško ćemo to nadoknaditi

Pep Guardiola
Foto: Reuters/PIXSELL
16.04.2015.
u 09:22

– Žao mi je što za tri dana igramo prvenstvenu utakmicu, za nas nema razumijevanja u portugalskom nogometu

Nogometaši Porta u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka pobijedili su kod kuće Bayern sa 3:1. Bavarci su bili oslabljeni zbog neigranja nekoliko glavnih igrača, ali to ne umanjuje pobjedu portugalske momčadi. A, zanimljivo, oba trenera smatraju da će im biti jako teško u uzvratu.

– Da biste pobijedili Bayern, morate odigrati pravu utakmicu. Morat ćemo odigrati još jednu takvu u uzvratnu da bismo prošli, što neće biti lako, jer Bayern je ponajbolja momčad svijeta. Mi smo mladi i ambiciozni, dat ćemo sve od sebe, ali znamo koliko će nam biti teško u Münchenu – rekao je strateg Porta Julen Lopetegui i istaknuo još jedan problem:

– Žao mi je što za tri dana igramo prvenstvenu utakmicu, za nas nema razumijevanja u portugalskom nogometu.

A Pep Guardiola bio je razočaran, sigurno nije očekivao da će u uzvratu morati stizati dva pogotka prednosti.

– Rano smo gubili 2:0, a kad se takvo što dogodi, nikad nije lako vratiti se u susret. Nakon što smo zabili, kontrolirali smo utakmicu, ali sve u svemu, Porto je bila bolja momčad. 3:1 je teško za nadoknaditi u uzvratu, veliki je to zaostatak, ali potrudit ćemo se – rekao je Guardiola.

>>Veliko iznenađenje Porta: U München putuje s dva gola prednosti!

Komentara 6

Avatar xvalentinox
xvalentinox
09:53 16.04.2015.

guardiola je jedan od najvecih bayernovih promasaja,ostavit ce posljedice u bayernu sa koje ce se jos godinama osjecati.preuzeo je masinu koja je bila kao svicarski sat i kojoj je trebalo samo ponekad dodati kap ulja a on ce iza sebe ostaviti rusku tehniku koja se popravlja sa maljem.

MI
mirko0410
13:07 16.04.2015.

Guardiola je preuzel najveći Bayern u povijesti ali njegova samodopadnost mu nije dopustila da nastavi gdje je preuzeo ekipu nego je krenul sa svojim inovacijama. Danas dvije godine kasnije Bayern se vratio barem 10 godina u natrag i izgleda kao ekipa koja prolazi skupinu ali u polufinale LP teško. Prije Pepa Bayern je igral tri finala LP i jedno osvojil.

DO
doktor1
11:12 16.04.2015.

Kao i uvijek okosnicu Bayerna čine strani igrači, bez Robbena i Riberija ova ekipa vrjedi 50% manje. No najveći problem će biti kad ovaj čudak ode jer tada će Bayern morati mijenjeti cijelu ekipu. Guardiola je tip trenerskog kulta ličnosti, dobro je to kad ide ali vrlo često ne traje dugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije