Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'prekretnica sezone'

Pellegrini: Pobjeda nad Getafeom nas je digla

Real Madrid
AFP
01.11.2009.
u 11:34

Trener madridskog Reala Manuel Pellegrini označio je pobjedu nad Getafeom (2-0) u 9. kolu španjolskog nogometnog prvenstva mogućom prekretnicom sezone.

Pellegrinijeva pozicija opasno je bila ugrožena nakon tri vezane utakmice madridskog sastava bez pobjede (dva poraza i remi, u svim natjecanjima), ali mu je pobjeda nad Getafeom unatoč igraču manje od 28. minute (isključenje Albiola) dala dodatne kredite.

- Bilo je jako važno pobijediti ovdje na Santiago Bernabeuu i podići rapoloženje. Navijači su na početku protestirali, ali su nas kasnije podržali. Sada možemo čiste glave otići u Milano (utakmica Lige prvaka) pobijediti, preokrenuti dvoboj iz Kupa (poraz od Alcorcona 4-0) i nastaviti s dobrim igrama u prvenstvu. Mislim da je ova pobjeda bila ključna – rekao je Pellegrini za Marcu.

- Znao sam otkad sam preuzeo klupu Reala da će nam trebati vremena da se uigramo i promijenimo naš stil igre. Ne volim momčadi koje igraju na kotranapade i želio sam to promijeniti. Bilo je teško jer imamo puno novih igrača, ali statistika je jasna, na Bernabeuu imamo maksimalan učinak (u prvenstvu), zabili smo 16 golova i primili ih samo četiri.

Čileanski stručnjak nije propustio pohvaliti niti junaka utakmice protiv Getafea, dvostrukog strijelca Gonzala Higuaina.

- On je veliki profesionalac. Nije igrao desetak dana zbog ozljede, a onda je i trpio jer smo pokušavali uigrati Benzemu. On je naš jako važan igrač i igrat će važnu ulogu ove sezone.

Komentara 1

DA
darkobbb
11:59 01.11.2009.

i meni se dize zeludac od tog reala samo se vi dizite za 2 tjedna ce vas barca spustit natrag ne na zemlju nego ispod nje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije