Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Cityja

Pellegrini: Penal nije bio, a sudac je cijelo vrijeme bio protiv nas

Manuel Pellegrini
Reuters (Ilustracija)
19.02.2014.
u 09:36

- Prekršaj za jedanaesterac je bio izvan kaznenog prostora, a cijeloj toj akciji prethodio je prekršaj Busquetsa nad Navasom koji nije dosuđen

Pobjeda Barcelone na Etihadu pomalo je ostala u sjeni burnih rasprava diljem svijeta o tome je li bio jedanaesterac za Barcelonu ili je prekršaj bio izvan kaznenog prostora. A i trener Manchester Cityja Manuel Pellegrini okrivio je suca da je pokvario utakmicu.

- Naravno da imam prigovora, i to ne samo na crveni karton i jedanaesterac, već sam cijeli susret imao osjećaj da je sudac protiv nas i smatram da je on odlučio utakmicu, rekao je Pellegrini i dodao:

- Prekršaj za jedanaesterac je bio izvan kaznenog prostora, a cijeloj toj akciji prethodio je prekršaj Busquetsa nad Navasom koji nije dosuđen. A kada sudac napravi tako velike pogreške, vrlo je teško pobijediti sjajne momčadi poput Barcelone, zaključio je trener Cityja.

>>Barca i PSG napravili odličan posao u prvim utakmicama; Ibra opet briljirao

Komentara 2

ZW
zweistein
15:22 19.02.2014.

zbog trenera kukavice ( što direktno prelazi na igrače ) city ove godine može osvojiti samo liga kup i to samo zato jer je to trofej prvog dijela sezone. dok se VELIKI zagrijavaju.

DU
Deleted user
22:32 19.02.2014.

mislim da jedanaesterac nije bio ali crveni karton je opravdano dosuđen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije