Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL MADRID

Pellegrini: Nije smak svijeta ispadanje u Kupu kralja

Manuel Pellegrini
Reuters
11.11.2009.
u 08:59

Nogometašima madridskog Reala još je jednom na žulj stao trećeligaš Alcorcón. Nakon 4-0 na domaćem terenu, "nepoznati suparnik" poražen je na Santiago Bernabeuu sa samo 1-0.

Moćni Real se tako od Kupa kralja rastao već u šesnaestini finala te je upisao prvi razočaravajući rezultat ove sezone. No, Čileanac na klupi Reala Manuel Pellegrini ne gleda sve kroz crne naočale.

- Teško je prihvatiti da smo ispali od trećeligaša u Kupu, no u prvenstvu imamo samo jedan bod manje od Barcelone koja je na vrhu i u Ligi prvaka imamo dobru situaciju dva kola prije kraja. Mislim da nema mjesta panici - rekao je Pellegrini i nastavio:

- Igrači su iza mene i to je najljepša vijest za mene. Nije smak svijeta ispadanje u Kupu, pogotovo jer smo imali pregršt šansi u uzvratu, zalagali smo se i nemamo si što predbaciti. Pogađali smo grede i stative, promašivali šanse, ali nas nije išao pogodak.

Real je opet igrao u skoro najjačem sastavu (Kaka, Van Nistelrooy, Raul, Van der Vaart...), ali se Alcorcón opet pokazao kobnim za "kraljevski klub".

- Sada jurimo prema naslovu u Primeri i osvajanju Lige prvaka. Naši ciljevi su kristalno jasni - završio je Čileanac.

Komentara 1

SO
sony
12:49 11.11.2009.

Hrvatski reprezentativac i Hambrski madjonicar Mladen Petric \" Houdini\" izjavio je da se na Travnjak vraca tek pocetkom drugog djela bundes lige

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije