Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZBILJNI PROBLEMI

Pele u teškom stanju: Ima tumor na debelom crijevu, morao je na operaciju

Italy, ARCHIVE Pele turns 80
Nick Zonna/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
06.09.2021.
u 21:46

Prije nekoliko dana 80-godišnji Pele je na društvenim mrežama objavio kako je u bolnicu otišao na rutinske preglede koje ranije nije mogao obaviti zbog pandemije koronavirusa.

Legendarni brazilski nogometaš Pele već šest dana boravi u bolnici u Sao Paulu, gdje će biti zadržan sve dok ne obavi kompletne pretrage, objavio je AFP.

Prije nekoliko dana 80-godišnji Pele je na društvenim mrežama objavio kako je u bolnicu otišao na rutinske preglede koje ranije nije mogao obaviti zbog pandemije koronavirusa. No, po dolasku je Pele u bolnici zadržan, ali je za sada nepoznato iz kojih razloga je toliko dugo zadržan i oko čega postoji sumnja u njegovo zdravlje.

Neki brazilski mediji u posljednje vrijeme objavljuju kako su se pojavili „zdravstveni problemi“ koji su slučajno otkriveni tijekom pregleda, a treba navesti kako je u posljednje vrijeme legendarni Brazilac ionako krhkog zdravlja zbog čega je često bivao zaprimljen u bolnicama. Najopasnije je u svemu izgledala teška infekcija mokraćnog sustava ili, pak, depresija o kojoj su pisali tamošnji mediji.

- U subotu sam podvrgnut operaciji kako bi liječnici uklonili tumor koji se pojavio na debelom crijevu - objavio je Pele koji je u posljednje vrijeme ionako krhkog zdravlja zbog čega je često bivao zaprimljen u bolnicama. Najopasnije je, barem do sada, izgledala teška infekcija mokraćnog sustava ili, pak, depresija o kojoj su pisali tamošnji mediji.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
00:27 07.09.2021.

Mozda bude pozitivan ,pa ce za sve biti kriva korona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije