Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODSTRANJEN TUMOR

Pele izlazi iz bolnice: 'Ništa ga ne boli, ali ljuti ga što smije jesti samo mekanu hranu'

Pelé et Kylian Mbappé lors la soirée "Hublot loves Football" à l'hôtel Lutetia à Paris
CYRIL MOREAU/PIXSELL
14.09.2021.
u 08:27

Sslavni igrač, trostruki svjetski prvak, na kućno liječenje mogao bi biti pušten za dan-dva.

Brazilska nogometna legenda, 80-godišnji Pele spreman je napustiti odjel intenzivne njege u bolnici u Sao Paulu na kojemu se nalazi zbog operativnog zahtjeva kojime mu je prošlog tjedna odstranjen sumnjivi tumor debelog crijeva, objavila je njegova kćerka Kely Nascimento putem društvenih mreža.

- Dobro se oporavlja nakon operacije. Ništa ga ne boli, dobroga je raspoloženja, samo ga ljuti što smije jesti samo mekanu hranu - objavila je Kely Nascimento.

Peleova kćerka dodala je kako bi slavni igrač, trostruki svjetski prvak, na kućno liječenje mogao biti pušten za dan-dva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije