Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepucavanja Dvojica najvećih ne prestaju
Povratak na članak

Pele: Diegov život izvan terena pouka je kako ne treba živjeti

Trenerski je rano govoriti o Maradoni. Ima klasnu momčad, ali zanima me kako će igrati protiv Nijemaca.

Komentari 8

NU
nubiwarior
13:25 02.07.2010.

poljicanin-ajde boga ti sto si ti postigao sezacionalno da daješ sebi za pravo upoće izgovarati njegov nadimak, odi popij mlijeko i na spavanje!!!

VL
DU
Deleted user
14:48 02.07.2010.

Pa Maradonu sam ponekada znao usporedjivati sa Muhamad Alijem. Ne zbog nacina zivota nego zato sto su i jedan idrugi davali bombasticne izjave. Obojica su bili najbolji u svom sportu. Pravi carobnjaci. Obojica su znali provocirati suparnike i ponekada bilii uvrejdljivi. Obojica su jako karizmaticni likovi, magnet za medije. I obojica su bili jako temperamentni.

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
13:02 02.07.2010.

Ovaj mali \"negrito\" stalno provocira,sta je on osim u nogometu postigao u zivotu.Maradona je kakav je i ne pretvara se u nesto sto nije,unatoc svim svojim problemima koje su ga pratili on je ostao vjerodostojan.Stvarno je najbolje da se Pele plasira u muzej.

VL
BA
bassland
13:21 02.07.2010.

A ti si kao primjer što ne treba postati kad se završi jedna velika nogometna karijera. Imaš osobnosti ko moja noćna lampa i zanimljiv si ko live prijenos plime i oseke. idi u Brazil i tamo pametuj, da ja imam svoju tv i vršim prijenose, ni primirisao ne bi.... Za muzej si, ko što poljičanin kaže...

VL
BO
bomba
13:40 02.07.2010.

Otkad pratim svjetska prvenstva Maradona se tamo nalazi ili kao igrač ili kao navijač ili kao trener. Uvijek je privlačio više novinara od samih aktera utakmice i po meni Argentina je u sjeni Maradone. Svi mi pa čak i navijači drugih reprezentacija gledaju svoje reprezentacije samo u Argentini prate maradonu pa onda reprezentaciju. Koliko jr čovjek slavan da je najveća atrakcija SP htjeli mi to priznati ili ne. Mnogi su pljuvali po njemu kad su bile kvalifikacije ali tek sad vidimo koliko su te reprezentacije bile jake da su sve prošle u drugi krug, a samo jedna nije u četvrtfinalu zato što su se sastali između sebe u osmini finala. Mnogo je zvijezda igralo nogomet i bilo popularno ali samo Maradona živi u poznim godinama za nogometaša kao aktivni nogometaš. Bio je, sad je i bit će MARADONA, koliko god ga mi voljeli ili mrzili. Maradona će postati jedinica za mjeru popularnosti nogometaša od njegove 10. godine do smrti, tj da li se za života primakao vrhuncu njegove populističke slave. Ovo sve ne bi bilo izvodljivo da nije bio strašan nogometaš.

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
15:08 02.07.2010.

nubiwarior,sta ti sad kenjas,nisi mu valjda vanbracno dijete pa ga branis?Pele je igrao kada su obrambeni igraci pratili napadaca sa dva metra razmaka,stalno daje neke glupe izjave i prepotentan je kao svi Brazilci.

VL
SA
santorini31
08:57 03.07.2010.

Maradona je legenda, u rangu jednog Majkla Dzeksona! A sto se tice Pelea,fudbal koji se tada igrao i sad,nema veze jedno sa drugim..

VL
NU
nubiwarior
02:06 04.07.2010.

poljicanin-gdje si sada?? Jeli bio u pravu ili nije Pele? S udaljenosti od 2 metra pratili ih braniči:)))) Tvoja tvrdnja je neobjektivna što dokazuje tvoje mišljenje o brazilcima, a Pele je opet bio u pravu i potvrdio da Maradona nema pojma u vođenju reprezentacije, a za razliku od njega Pele je uporno odbijao voditi brazilce jer je zna svoje mogućnosti a to je vrlina!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.