Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksimir

Pedro Morales u čileanskim medijima: Želim otići iz Dinama

Pedro Morales
Pixsell
04.01.2011.
u 11:15

Morales je u Dinamo došao u ljeto 2008. godine za 1,6 milijuna eura, u međuvremenu mu je cijena skočila na 3 milijuna eura. Čileanac je igrao u 19 od 34 službene utakmice, a postigao je samo dva pogotka

Ono o čemu se proteklih tjedana špekuliralo jučer je dobilo i konačnu potvrdu. Pedro Morales na izlaznim je vratima Dinama. U izjavi za čileanske medije Dinamov veznjak kazao je kako želi otići u neki europski klub gdje će igrati i nametnuti se izborniku Marcelu Bielsi.

- Gubim šansu da počnem igrati. To me ohrabrilo da odem njima i kažem im da želim otići. Želim se boriti za mjesto na Copa Americi. Ne slažem se najbolje s trenerom. Stavi me u utakmicu pa me izvadi. Nisam igrao dvije utakmice za redom. Nije lako kad ne igrate. Razgovarao sam s klubom prije odlaska u Čile i oni su mi odgovorili da ćemo pričati nakon praznika - rekao je Morales za čileanske medije.

Morales je u Dinamo došao u ljeto 2008. godine za 1,6 milijuna eura, u međuvremenu mu je cijena skočila na 3 milijuna eura. Čileanac je igrao u 19 od 34 službene utakmice, a postigao je samo dva pogotka, lani je u ovo vrijeme bio najbolji strijelac sa 13 pogodaka i osam asistencija.


Ključne riječi

Komentara 7

MA
Mamlaz
17:17 04.01.2011.

@EUJanez Koja ksenofobija...

OB
-obrisani-
16:42 04.01.2011.

Pedro Morales u čileanskim medijima: Želim otići iz Dinama jer nisam se uspio adaptirati i postati prava balkanska hrvatina poput nekih drugih mojih južno amerikanaca..

MM
malo moci1
22:44 04.01.2011.

dogodine finale lige prvaka sad kad je ovaj na odlasku,a dolazi onaj bosanac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije