Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilje na A1

Pedeset privedenih nakon tučnjave Toricde i BBB-a, jedan zadržan

Tučnjava navijača
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/6
12.02.2015.
u 12:12

Nakon prikupljenih obavijesti i obavljenih razgovora svi su pušteni iz prostorija policije, osim jedne muške osobe stare 23 godine. On je zatečen u činjenju prekršaja protiv javnog reda i mira na području Slunja.

Pedeset osoba privedeno je jučer nakon tučnjave pripadnika navijačkih skupina Torcide i BBB-a na autocesti A1 u blizini tunela sv. Marko, priopćila je policija.

- Policijskim postupanjem na području Policijske uprave karlovačke jučer tijekom dana pronađeno je i zadržano 46 osoba koje se dovode u vezu s fizičkim sukobom na autocesti, a još četiri osobe pronađene su na području Policijskih uprava ličko-senjske i primorsko-goranske. Nakon prikupljenih obavijesti i obavljenih razgovora svi su pušteni iz prostorija policije, osim jedne muške osobe stare 23 godine. On je zatečen u činjenju prekršaja protiv javnog reda i mira na području Slunja, a dovodi se u vezu s događajem na autocesti, te će danas tijekom dana uz optužni prijedlog biti doveden na nadležni prekršajni sud - stoji u policijskom priopćenju.

Policija zasad nema podataka o ozlijeđenim osobama, a o cijelom događaju provodi se detaljno kriminalističko istraživanje.

>>Pogledajte kako je počeo sukob Torcide i BBB-a na autocesti kod Karlovca

Komentara 9

SO
sonce
13:17 12.02.2015.

Sramota, da je samo jedna osoba zadržana. Treba sve privedene pred suca i strogo kazni.

MA
MagnusJohnson
12:32 12.02.2015.

Za one koji ne znaju, tih 50 osoba sada se nalazi na crnoj listi ulazaka na stadion, za sljedeći put kad ljudi putu seruckali što se huliganima ne dopušta ulazak na stadione.

OB
ObrenM
13:32 12.02.2015.

Skandalozno je sto nase pravosudje ovako honorira siledjije,a puni su strogosti za za benigne prekrsaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije