Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KUP Zagreb na Kantridi s Rijekom

Pavlović: U Rijeci očekujem rat!

11.11.2008.
u 17:01

Nakon visokog poraza u Splitu, pred nogometašima Zagreba još je jedan težak ispit, u srijedu od 17 sati na Kantridi s Rijekom u prvoj utakmici četvrtfinala Hrvatskoga nogometnog kupa. I nije mogao Zagrebov trener Luka Pavlović ne osvrnuti se na splitsku utakmicu.

- Nije to loše izgledalo prvih pola sata. No, te tri minute bile su strašan šok za nas. Na poluvremenu sam samo mogao zatražiti od igrača da igraju maksimalno do kraja. Jednostavno nismo bili mirni niti smo imali ideja - kazao je Pavlović i osvrnuo se na ogled s Rijekom u koji će pjesnici ući s bitno izmijenjenom momčadi. Na klupi su Brkljača, Abdurahimi, Pavlović, Jurendić i Vugrinec.

- Čeka nas teška utakmica, no u momčad imam iznimno povjerenje. Kazne za viđeno u Splitu? Ma, nema toga. To su bile pogreške koje se događaju svakodnevno, baš kao i u životu, a to se ne kažnjava. Kažnjavaju se samo neodgovornost i nedisciplina. I to što sam bitno izmijenio momčad ne znači da sam onima koji su na klupi nezadovoljan. U Rijeci očekujem puno trčanja i pravi rat. Minimalan poraz s barem jednim našim pogotkom bio bi dobar - istaknuo je Pavlović.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije