Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNAK KOLA Cibalijin veznjak prihvatio bi Dinamovu stimulaciju od 2000 €

Pavličić: Mamić me još nije zvao, ali nije lijepo odbijati darove

16.03.2009.
u 19:27

Pokušavao je, trčao, borio se, ali sve do 90. minute utakmice Cibalia – Hajduk to nije bio Tomislav Pavličić kakvog su ga navikli gledati vinkovački navijači. Sve do tada nedostajala je ta njegova zadnja lopta napadačima ili udarac po vratima po kojem je postao prepoznatljiv i jedan od standardnih igrača. Nepotreban prekršaj Hajdukovih braniča i slobodan udarac sa 25 metara Šlajfu su ekspresno promovirali u junaka utakmice.

– Drago mi je što sam zabio Hajduku i tako svojoj momčadi donio iznimno važan bod u borbi za ostanak. Pogodak dodatno dobiva na važnosti kada se zna da je postignut u 90. minuti i što je sada malo zakuhao prvenstvo. Hajduk i Dinamo su opet na nuli, pa neka u zadnjem dijelu prvenstva odluče tko je bolji – kaže Pavličić.

Na treningu sve promašio
Prisjećajući se utakmice, kaže da je taj posljednji slobodnjak trebao izvesti Milardović, koji je dva puta u prvom dijelu ozbiljno zaprijetio vrataru Subašiću.

– Zamolio sam ga da me pusti da ga ja izvedem. Pogledao sam u semafor, vidio da je 90. minuta i pomislio kako bi bilo dobro pogoditi. Na sreću, uspjelo je i sav trud koji smo uložili na kraju nam se i isplatio. A dokazali smo da u Vinkovce nitko ne može doći po sigurna tri boda – ističe Pavličić, kojemu je to četvrti ovosezonski prvenstveni pogodak.

Kaže da eurogol iz slobodnog udarca nije slučajnost jer nakon svakog treninga ostaje i vježba izvođenje. Vježbao je i na treningu prije susreta kad je sve izvedene udarce promašio.

Pavličića su jesenas zapamtili i Dinamovi braniči kada ih je driblinzima pobacao po travnjaku i svojoj momčadi i tada donio bod.

– Nije mala stvar dati gol i Hajduku i Dinamu – ističe Pavličić, koji se na naš upit, je li istina da je među Cibalijinim igračima najveći dinamovac, samo nasmijao. Kaže da je poslije utakmice iz Zagreba, ali i cijele Hrvatske, imao brojne pozive prijatelja koji su mu čestitali na pogotku, ali i da ga iz Maksimira još nitko nije nazvao.

Tri susreta bez poraza
– Priča se i o nekih dvije tisuće eura nagrade za taj pogodak. Zasad me nitko iz Dinama nije zvao. No, nazovu li me i ponude mi novac, svakako bih ga prihvatio jer ne bi bilo lijepo odbiti dar – kroza smijeh rekao je Pavličić.

Ako i izostane nagrada braće Mamić, sigurno neće izostati nekakva premija Cibalijine uprave jer je momčad u tri posljednja kola ostala nepobijeđena i osvojila je pet bodova.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije