Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica i Natko u Adelbodenu voze veleslalom

Pavlek: Pao mi je kamen sa srca, sad sam tek gledatelj

Ivica Kostelić
AFP
09.01.2010.
u 11:42

Vraćam se pomalo u normalu. Lijepo je malo gledati kako se drugi bave organizacijom, javio je Vedran Pavlek iz Švicarske.

Ivica Kostelić sa Sljemena se ipak spustio s malim osmijehom na licu, jer vratio se ponovo u svoju kućicu, onu startnu. Ozljede su iza njega, već danas on i Natko Zrnčić Dim voze veleslalom u švicarskom Adelbodenu (od 10.30 sati). Nije to njegova paradna disciplina, tek je pet puta bio među prvih deset, no bodovi su isti.

– Puno je utrka u siječnju, osim slaloma ima i spustova, superkombinacija, sve će to Ivica voziti kako bi uhvatio zalet za OI. O koljenu više i ne razgovaramo, ne želimo coprati – javio je sa Chuenisbärglija direktor Vedran Pavlek.

I njemu je laknulo, bit će na toj utrci tek jedna od službenih osoba i navijač.

– Pao mi je kamen sa srca, vraćam se pomalo u normalu. Lijepo je gledati sada druge kako se bave organizacijom. Švicarci su ludi za veleslalomom, u Adelbodenu na utrku zna doći i 25 tisuća ljudi. Bern je blizu, lako je doći automobilom.

Na "zamjenskom" spustu u Haus im Ennstalu pobijedila je i treći put Lindsey Vonn, ispred Anje Pärson i Marije Riesch.

Komentara 1

BS
bstrabi2
12:04 09.01.2010.

Sramota od da nijednom rijeći .Nije spominjan Ante Kostelić koji je zaslužnji od Vedrana Pavleka.I zašto njega nije bilo na Sljemenu??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije