Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Pavlek: Ivica je pobjedom Hrvatima čestitao Božić

31.12.2008.
u 09:59

Vedran Pavlek jedva je uspio prozboriti koju riječ. I direktor reprezentacije vrisnuo je u trenutku kad je Ivica prošao pobjednički kroz cilj u Alta Badiji.

- Ostao sam potpuno bez glasa, a da vam ne govorim kako sam se tresao između vožnja. Svaka čast Ivici, tom je pobjedom svim Hrvatima najljepše čestitao Božić - rekao je Pavlek oduševljen Ivičinim vožnjama u talijanskom skijalištu.

- U prvoj je vožnji vozio zaista pametno, vidio je da su drugi kiksali i prvi je dio odradio tehnički sjajno. No, prva je staza bila za njega zaista odlično postavljena. Uoči druge vožnje bilo me malo strah jer je staza bila previše jednostavna.

Ivica je slalomsku pobjedu čekao pet godina.

- Da, ali imao je mnogo teškoća s ozljedama i skijama. No, Ivica je ponovo dokazao da spada u sam skijaški vrh. Mogu reći da je s 29 godina sazrio i da su najbolje natjecateljske godine tek pred njim.

Pred Ivicom je sada slalomski siječanj.

- Vjerujem da će Ivica nastaviti s dobrim rezultatima, pogotovu jer je i u Adelbodenu, Wengenu i Kitzbühelu postizao odlične rezultate.

No, prije ponovnog odlaska u Alpe, Kostelića 6. siječnja očekuje domaća utrka na Sljemenu.

- Bit će to ponovo spektakl. Pogotovu nakon sjajnog vikenda u Alta Badiji. I ovim putem pozivam gledatelje da dođu i podrže Ivicu prema pobjedi na Crvenom spustu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije