Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez službenog priznanja

Pavić najuspješniji vratar EP-a

'Croatia\'s goalkeeper Josip Pavic celebrates the last seconds of the European Waterpolo Championships mens final match against Italy in Zagreb, on September 11, 2010. Croatia won 7-3 to win the champ
'HRVOJE POLAN'
14.09.2010.
u 13:31

Josip Pavić najuspješniji je i najbolji vratar Europskog prvenstva u Zagrebu, ali za to nije dobio nikakvo službeno priznanje.

– Ma, i ne treba. Najvažnije je da smo mi europski prvaci – kaže Pavić.

Jozo je, prema službenoj statistici, obranio 63 od 107 udaraca, što je visokih 59 posto. Na drugome mjestu je Španjolac Inaki Aguilar (57,6), na trećem Crnogorac Denis Šefik (55), a na četvrtom naš Dalibor Perčinić na vratima Makedonije (54,6 posto).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije