Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASTERS

Pavić i Marach krenuli pobjedom: Srušili Francuze!

Mate Pavić
Foto: Reuters
1/4
12.11.2018.
u 15:34

U meču koji je trajao sat i 47 minuta hrvatsko-austrijski par je, zahvaljujući ponajviše odličnim reternima, slavio protiv Francuza, od kojih su u tri prethodna međusobna dvoboja izgubili.

Najbolji svjetski teniski par Splićanin Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach pobjedom su otvorili nastup u skupini "Knowles/Nestor" ATP finala parova u Londonu pobijedivši francusku kombinaciju Nicolas Mahuta i Pierre Hugues Herberta s 6:4, 7:6 (3).  

U meču koji je trajao sat i 47 minuta hrvatsko-austrijski par je, zahvaljujući ponajviše odličnim reternima, slavio protiv Francuza, od kojih su u tri prethodna međusobna dvoboja izgubili. 

Pavić i Marach su u prvom setu napravili "break" za vodstvo od 2:1, što im je bilo dovoljno za osvajanje seta, a u drugom setu su na samom početku još jednom oduzeli servis Francuzima. Kada se činilo da će Mate i Oliver lako do pobjede, u osmom gemu su Francuzi došli do njihove prve "break-lopte" i poravnali na 4:4, pa je set otišao u "tie-break". Prvi par svijeta je u trinaestoj igri zaigrao odlično, poveli su s 4:1 i realizirali drugu meč loptu za premijerni trijumf na ovogodišnjem finalu u londonskoj O2 Areni

U ovoj skupini kasnije igraju Amerikanci Mike Bryan i Jack Sock protiv poljsko-brazilske kombinacijeLukasz Kubot- Marcelo Melo. 

Na ATP finalu parova u Londonu nastupa još jedan hrvatski tenisač, Nikola Mektić, koji je u paru s također Austrijancem Alexanderom Peyom u nedjelju porazom započeo svoj nastup u skupini Llodra/Santoro izgubivši od Kolumbijaca Juana Sebastiana Cabala i Roberta Faraha sa 6:3, 6:4.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije