Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADE ATP-a
Povratak na članak

Pavić dio najboljeg para, Đoković povratnik godine

Novak godine je 19-godišnji Australac Alex de Minaur, dok je najveći napredak učinio 20-godišnji Grk Stefanos Tsitsipas.

Komentari 2

KO
kordunmoj75
05:20 10.11.2018.

Ovaj srbin,je zaista fenomen,u ovako mocnoj teniskoj konkurenciji,se s 23 mjesta ,vratiti na prvo poziciju,i to u malo vise od pola godine,je zaista fenomenalno,to mogu samo najmcniji,kako fizicki,tako psihicki sportisti,Djokovicu rspekt.

VL
PE
peugeot
01:15 11.11.2018.

Pored ogromnih teniskih kvaliteta Novak Djokovic ima i "mental od najboljeg celika". Zahvaljujuci njemu, to jest tom i takvom celicnom mentalu, uspio je da se iskobelja iz grozne i mracne teniske rupe u koju je pao nakon povrede i operacijee lakta, te da ponovo cvrsto zasjedne na prvu poziciju ATP liste. Takav podvig je veci i od samog podviga i niko od tenisera niti je dosad tako nesto uspio niti ce vjerujem ikad uspjeti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.