Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAZIL

Pato: Vjerojatno nisam ni zaslužio poziv

Pato
AFP
13.05.2010.
u 10:59

Brazilski izbornik Dunga izostavio je s proširenog popisa od 30 igrača za Svjetsko prvenstvo na jugu Afrike niz nogometnih zvijezda, među kojima je i Alexandre Pato.

Iako ponaosob nije pojašnjavao svoje odluke, kada je riječ o Patu onda je Dunga vjerojatno kao veliki minus uzeo njegove česte ozljede bedrenog mišića tijekom ove sezone.

Od kraja ožujka, pa sve do posljednje prvenstvene utakmice kod Genoe igrač Milana Pato je pauzirao zbog istih problema, a i sam je nakon saznanja da neće vidjeti Južnoafričku Republiku konstatirao:

- Ovo nije bila dobra sezona za mene. Često je bila isprekidana ozljedama i nikako nisam mogao uhvatiti dugotrajniji ritam. Zbog toga sam i bio skeptičan po pitanju poziva u reprezentaciju - rekao je strijelac 12 pogodaka za Milano ove sezone u 22 utakmice koliko je odigrao u Seriji A.

Bolji je od njega bio jedino klupski strijelac Marco Borriello sa 14.

- Već sada gledam prema Svjetskom prvenstvu 2014. godine. To prvenstvo imat će još veće emocije jer je Brazil domaćin. Naravno da sam žalostan zbog propuštanja ovogodišnjeg Mundijala, ali valjda se tako trebalo dogoditi. Mlad sam, vrijeme kuca za mene - završio je 20-godišnji igrač.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije