Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan - Inter 3:0

Pato nokautirao Inter: E, sad sam vas ušutkao!

Pato
Reuters
03.04.2011.
u 10:23

Više od 79.000 navijača na San Siru sinoć je uživalo u spektaklu milanskog derbiju, kojeg je s dva pogotka odlučio napadač Milana Pato, dok je konačnih 3:0 postavio Cassano.

Pato je prvi gol zabio već u 40. sekundi utakmice, a točku na i stavio je u 62. minuti nakon sjajne asistencije Abatea.

Cassano i Chivu isključeni

Iako je Inter zbog bolje forme bio lagani favorit, milanisti su ih jučer apsolutno deklasirali, i samo zahvaljujući nonšalantnosti Robinha Inter nije posramljen otišao s travnjaka. Plavo crni imali su tek dvije izgledne šanse, u 39. minuti kada je Abiatti na gol crti zaustavio udarac Chivua, te u 43. kada je Eto’o s tri metra promašio prazna vrata.

Obje momčadi susret su završile s igračem manje, Inter je od 53. bio bez Chivua, a Milan od 90. bez Cassana. Nastavljena je i tradicija, u čak 13 posljednjih milanskih derbija jedna je momčad slavila pobjedu.

– Ovom pobjedom približili smo se naslovu, a i demantirali one koji su prije utakmice tvrdili da je Inter favorit. Drago mi je i da sam ušutkao kritičare moje igre – rekao je heroj Pato, koji je nakon oba gola pogledao prema loži, gdje je sjedila njegova djevojka Barbara Berlusconi.

Osim što je njegova momčad nokautirana, trener Intera Leonardo izvrijeđan je i od navijača Milana.

– Presjekao nas je gol u 40. sekundi, nakon toga naša se igra raspala. Pet bodova je puno, ali još možemo do naslova. Zvižduci navijača? Ne zamjeram im, ja sam ponosan što sam trener Intera – kaže Leonardo.

Navijač s bombom!

Uoči utakmice policija je uhvatila navijača koji je sa sobom nosio eksploziv!

– Uhitili smo 35-godišnjaka, jednoga od vođe Milanovih ultrasa. Da je ta naprava eksplodirala, bilo bi mrtvih – tvrde u policiji.

U drugoj jučerašnjoj utakmici Brescia je svladala Bolognu 3:1. Poredak: Milan 65, Inter 60, Napoli 59 (-1)...

Ključne riječi

Komentara 1

ZD
Zoran-Düsseldorf
17:26 03.04.2011.

E bas mi je em milo,em drago.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije