Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi gol fabregasa

Pašaliću sat vremena za Elche, Iličeviću i Badelju poluvrijeme

mario pašalić
UESyndication/PIXSELL
30.07.2014.
u 23:25

Elche je pobijedilo Villarreal nakon jedanaesteraca 8:7 (1:1), a Pašalić je igrao do 61. minute. Iličević i Badelj sudjelovali su u slavlju HSV-a nad Sturmom.

U sjeni trećeg pretkola Lige prvaka igrane su prijateljske utakmice diljem Europe u sklopu klupskih priprema za novu sezonu, a utorak navečer igrala su i trojica hrvatskih nogometaša.

Najveću minutažu dobio je Mario Pašalić, koji je krenuo od prve minute za Elche, a njegov klub je svladao Villarreal nakon jedanaesteraca 8:7 (1:1). Mladi igrač koji je došao na posudbi iz Chelseaja igrao je do 61. minute utakmice, piše Goal.

Aktivni su bili i Ivo Iličević te Milan Badelj, koji su sudjelovali u pobjedi svojeg HSV-a kod Sturm Graza 2:0, a obojica su odigrala prvo poluvrijeme.

Dodajmo i kako je Cesc Fabregas u svojoj drugoj utakmici za Chelsea stigao do svojeg prvog gola, a zabio ga je iz slobodnjaka u gostujućem slavlju nad Vitesseom 3:1.

Španjolski reprezentativac, koji je debitirao proteklog vikenda za 'blues' u slavlju na ljubljanskom Olimpijom, u drugoj utakmici je stigao do svojeg prvog gola zabivši iz slobodnog udarca s više od 25 metara u 24. minuti za 2:0.

Chelsea je stigao u vodstvo već u 4. minuti preko Mohameda Salaha nakon asistencije Diega Costa, a Egipćanin pokazuje sve bolje igre otkako je dobio poziv za vojsku u domovinu.

Gosti su dominaciju potvrdili kad je Costa drugom asistencijom namjestio gol drugom ovoljetnom pojačanju Nemanji Matiću za 3:0 u 76. minuti. Vitesse je uspio ublažiti poraz preko Uroša Đurđevića u 89. minuti.

Za razliku od prošle utakmice protiv Olimpije kad je branio prvo poluvrijeme, Matej Delač danas nije bio ni na klupi, navodi Goal.

>>Perišić uspješno operiran, slijedi dug oporavak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije