Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO NOGOMET

Pašalić zabio za Atalantu, Kalinić derbi gledao s klupe

Mario Pašalić
Foto: Screenshot
1/5
20.08.2018.
u 22:52

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić bio je strijelac za Atalantu koja je u susretu 1. kola talijanskog prvenstva na svom stadionu svladala Frosinone s uvjerljivih 4:0 (1:0).

Pašalić je pogodio iz blizine za 3:0 u 61. minuti nakon odličnog dodavanja najboljeg igrača utakmice Alejandra Gomeza koji je prethodno postigao prvi gol na utakmici u 14. minuti, bio asistent za drugi pogodak kojega je postigao Hateboer u 48. te strijelac posljednjeg gola u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Pašalić je za Atalantu igrao do 82. minute dok je do iste minute za Frosinone igrao Stipe Perica.

Dvoboji Sampdoria - Fiorentina i Milan - Genoa odgođeni za 19. rujna, odnosno 31. listopada.

U derbiju 1. kola španjolskog nogometnog prvenstva Valencia i Atletico iz Madrida su igrali 1:1 (0:1).

Goste je u vodstvo doveo Correa (26), a na konačnih 1:1 poravnao je Rodrigo (56). Hrvatski napadač Nikola Kalinić ostao je na klupi Atletica.

U posljednjoj utakmici 2. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je kao gost svladao Crystal Palace sa 2:0 (1:0).

Gosti su poveli preko Milnera (45-11m), a konačni rezultat postavio je Mane (90+3).Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije konkurirao za nastup u momčadi Liverpoola.

Liverpool se ovom pobjedom pridružio Manchester Cityju, Chelseaju, Watfordu, Tottenham Hotspuru i Bournemouthu na vrhu ljestvice sa po maksimalnih šest bodova. Crystal Palace je deseti s tri boda.

Komentara 5

DJ
djobu68
03:17 21.08.2018.

Kako je to moguce da su Costa,Griezmann i Vitolo ispred njega, taj Simeone je ocito neznalica jer ne vidi kvalitete jednog od najboljih napadaca danasnjice po misljenju VL,Jutarnjeg,Indexa i drugih koji ga i dalje pokusavaju vratiti u reprezentaciju.

DH
dalibor.hren
15:41 21.08.2018.

Jel ga žulja naslon na klupi? Jadnik mora paziti na leđa!

Avatar poljicanin
poljicanin
07:28 21.08.2018.

Netko treba klupu grijati a on je predesteniran za to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije