Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NLB liga
Povratak na članak

Partizanu produžetak protiv Hemofarma

Dodatnih pet minuta trebalo je košarkašima Partizana da svladaju Hemofarm u utakmici 4. kola regionalne NLB lige. Bilo je 84-80 uz sjajno izdanje 25-godišnjeg centra Aleksandra Marića.

Komentari 3

UG
ugonedajse
21:09 25.10.2009.

Oooooo crno beliiiii volimo vas volimo vas voliimoooo! Tekma je bila mrak, Pera Božić je pogodio trojku u poslednjoj sekundi za produžetak a posle je sve bilo jasno.

VL
XY
xyxyxy
10:43 26.10.2009.

Niste li vi Srbi rekli da vas ne zanima ova liga?

VL
UG
ugonedajse
21:25 26.10.2009.

Ali kad je Partizan ultimatumom nateran da igra tu ligu, sto da je ne osvaja svake godine, nije zgoreg zar ne?:) I da rekli smo, ali pre svega nas zanima Partizan, bez obzira koliki je kvalitet rivala, uvek naš voljeni ide na pobedu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.