Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR

Partizan za novi rekord Višnjika

18.01.2009.
u 09:54

Karte ni za lijek. Gotovo četiri dana uoči utakmice je tako, a nije riječ o Svjetskom rukometnom prvenstvu u Hrvatskoj. Takvo što moguće je i u košarci, u Zadru. Gotovo svih 9000 ulaznica za utakmicu Zadra i Partizana (danas, 18.30) planulo je, naime, već do četvrtka, a kada je tog dana iz kluba objavljeno da ima još 600 karata, bilo je jasno da će nakon otvaranja blagajne u petak sve biti razgrabljeno za manje od sata.

Spašavali suci
Već se potom počelo špekulirati da će danas biti oboren rekord u Dvorani Krešimira Ćosića te da će u nju nekako stati i 10.000 gledatelja! Partizan ima samo jedan poraz, a od drugog su ga, i to nakon produžetka u prvoj utakmici Partizana i Zadra, spasili suci, što je potvrđeno i njihovim kažnjavanjem. No o sucima Denis Pleslić, trener Zadrana, nije želio reći ni riječ.

Odgovor agresivnošću
Zanima ga isključivo njegova momčad te kohezija igrača i publike u prepunom Višnjiku. O Partizanu sve zna, želi pobjedu i obećaje da će se njegovi igrači, u sportskom smislu, i potući za pobjedu.

– Partizan respektiram, pobijedio je i CSKA u Moskvi, no ipak je puno bitnije kakvi ćemo mi biti. Oni, naime, igraju vrlo agresivno, Vujošević ih stalno rotira, ali mi ćemo ih, u što sam se uvjerio na četiri sjajno odrađena zadnja treninga, dočekati spremni, na agresivnost odgovoriti agresivno. Svi su naši igrači konačno spremni i nema razloga da ne budemo optimistični – rekao nam je Denis Pleslić i za kraj dodao:

– Mi smo u NLB-u u prošle tri utakmice pobijedili tri bivša europska prvaka: u gostima Split, kod kuće Cibonu, a potom i Bosnu u Sarajevu. Na redu je četvrti!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije