Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euroliga

Partizan u Moskvi doživio debakl

Vujošević
Marko Prpic/PIXSELL
15.11.2013.
u 23:02

CSKA je razbio Partizan (88:46) koji je bio zakinut za neigranje Muslija i Kinseya i u čijim je redovima samo jedan igrač (Bogdanović 13) otišao preko 10 koševa.

Zahvaljujući trici Mantzarisa sa završnom sirenom, europski prvak Olympiacos izbjegao je iznenađenje sezone, poraz od najslabije momčadi u skupini, od poljske Zielone Gore (79:77).

Sličan odnos snaga na papiru bio je i u Moskvi no ondje je CSKA razbio Partizan (88:46) koji je bio zakinut za neigranje Muslija i Kinseya i u čijim je redovima samo jedan igrač (Bogdanović 13) otišao preko 10 koševa.

Ostali rezultati 5. kola Eurolige: Armani - Strasbourg 83:72, Galatasaray - Bayern 84:74, C. zvezda - Lietuvos Rytas 88:77.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije