Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tučnjava na derbiju

Partizan pobijedio Zvezdu, žestok obračun Delija s policijom

22.09.2019.
u 22:41

Delije su bakljama počele gađati policiju, a onda su uletjeli specijalci

U 9. kolu srpske lige nogometaši Partizana pobijedili su Crvenu zvezdu s 2:0 (Soumah i Tošić). Veliki derbi obilježio je incident na sjevernoj tribini gdje su se nalazili Zvezdini navijači.

Delije su bakljama počele gađati policiju, a onda su uletjeli specijalci. Obračun navijača i policije trajao je nekoliko minuta, a privedeno je nekoliko pripadnika Delija, video možete pogledati OVDJE.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Sokol
Sokol
10:44 23.09.2019.

Čemu to teroriziranje s srbijom. nisam nijednom vidio izvještaj s slovenskog derbija ili austrijskog ili švicarskog derbija

Avatar VinkoL
VinkoL
01:20 23.09.2019.

Ma baš vam fala, genijalci. Pa kaj bi mi bez vas, bez stotine vesti iz vaše otadžbine, svakodnevno? A već pol vure niste ništ pisali o džokoviću, pupavcu, milojku...

TA
tarzan
23:32 22.09.2019.

Za večernji list SFRJ još uvijek postoji. Ne znam kako drugo objasniti ovu sportsku vijest koja se tiče jedne druge države i 95% Hrvata uopće ne zanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije