Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aba liga reagirala

Partizan kažnjen sa 8000 eura zbog nereda na derbiju s Cibonom

'pionir_nnn_spo_060113'
Screenshot Youtube
10.01.2013.
u 13:45

Zbog ubacivanja pirotehničkih sredstava na teren Partizan je kažnjen sa 5000 eura, a s 3000 zbog prekida utakmice.

Košarkaški klub Partizan kažnjen je zbog divljanja svojih navijača tijekom utakmice protiv Cibone prošlog vikenda. Podsjetimo, grobari su početkom druge četvrtine počeli paliti baklje i na teren bacati razne predmete, zbog čega je utakmica bila prekinuta na 20 minuta.

Direktor ABA lige Josip Bilić odmah je nakon utakmice najavio da će Partizan biti kažnjen, a sada je donesena i konačna odluka. Zbog ubacivanja pirotehničkih sredstava na teren Partizan je kažnjen sa 5000 eura, a s 3000 zbog prekida utakmice.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:43 10.01.2013.

A ponistenje rezultata i gubitak bodova? Ma u kakvoj to ligi mi igramo? Ta liga je samo za divljake!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije