Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarkaška Euroliga

Partizan ima 2:0 iako je u NLB ligi iza Cibone i Zagreba

'Head coach of Partizan Belgrade Dusko Vujosevic (2R) and Pascual Xavier (2L) head coach of Regal FC Barcelona discuss the last shot during their Euroleague basketball match at the Pionir arena in Bel
'ANDREJ ISAKOVIC'
04.02.2010.
u 16:15

Do kraja su ostale dvije i pol sekunde, na semaforu je pisalo 67:66. Barcelonin košarkaš Pete Mickeal loptu je s posta uputio u koš, lopta je ušla u obruč, pa izašla van, loptu je u zraku dodirnuo Partizanov igrač Roberts.

Barcelonin trener Pascual Xavier tražio je da se prizna koš, no suci to nisu uvažili. Petnaest minuta trajalo je natezanje, pregledavane su snimke, no na kraju je odlučeno da se utakmica registrira pobjedom Partizana. Čelnici Barcelone odlučili su se žaliti tvrdeći da im je u Beogradu oduzeta pobjeda.

Inače, pred 8000 navijača, barem tisuću više nego što može stati u Pionir, košarkaši Partizana nošeni navijačima minutu i pol prije kraja osnovnog dijela imali su pet koševa prednosti, na kraju je bilo 61:61. To je Partizanu druga pobjeda u TOP 16 Eurolige. Nakon Panathinaikosa srušena je i Barca, koja ima samo dva poraza cijele sezone, i to u španjolskom prvenstvu. A u NLB ligi taj isti Partizan gleda u leđa Ciboni i Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 2

NI
nikolatr
19:02 04.02.2010.

Dje ste sad da cestitate..? :-) Only 1 comment... Trebali su biti porazeni oni jos ranije u reg. dijelu... no eto vratili su se jer za crno- bele ne igra MVP Aleks Maric. Nista nije pokazao team od 45 M,M, sem ono po cemu su poznati..: latini- da kukaju i zale se..:-) Kolko puta i nasi timovi i u staroj Jugi Cibona, splitski tim, repke su bili osteceni, pa se nitko nije sceo zalit... Ali sediste Uleb- a je u Barsi , pa zato...

PI
pirgos
09:02 05.02.2010.

\"A u NLB ligi taj isti Partizan gleda u leđa Ciboni i Zagrebu\". Kako neukusna rečenica sa dozom ljubomore. Partizanu je, u ovom trenutku, bitnija Euroliga od NLB i zato u Evropi postiže bolje rezultate. Pa zar nije u interesu čitave regije da Partizan i Cibona promovišu košarku sa ovih prostora?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije