Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESLANJE

Partizan i Zvezda prvi na Jarunu

Skelin
Igor Kralj/PIXSELL
09.04.2011.
u 18:47

Na 28. međunarodnoj regati Croatia Openu Damir Martin pobijedio je proslavljenog slovenskog veslača Iztoka Čopa.

Članovi zlatnog svjetskog četverca na pariće pobjeđuju i raspareni. U utrci samaca, na 28. međunarodnoj regati Croatia Openu, jučer je na Jarunu slavio Damir Martin. Veslač Trešnjevke pobijedio je ispred Slovenca Iztoka Čopa (38), najtrofejnijeg veslača svih vremena s prostora bivše SFRJ.

– Damir Martin bio je prejak. Kad je on ubrzao, nisam se ni usudio krenuti za njim – kazao je Čop, veslač koji je u karijeri osvojio tri olimpijske medalje.

Još dva člana hrvatskog četverca bila su u finalu skifista. Mladostaška braća Sinković osvojila su treće (Valent) i peto mjesto (Martin).

– Dokaz je to da smo ove zime jako dobro radili. Stoga se radujem i nedjeljnoj utrci dvojaca na pariće – kazao je pobjednik.

Jučer su na Jarunu vožene i dvije memorijalne utrke. Memorijal Niko i Jure, juniorska utrka dvojaca, posvećen je golobradim dragovoljcima domovinskog rata Nikoli Ivušiću i Juri Vujeviću, koji su ni punoljetni dali život za domovinu.

Njihov memorijal osvojile su srpske posade, prvi su bili partizanovci, a drugi zvezdaši. Memorijal Zdravka Grahovca (veslačkog zaljubljenika) pripao je pak mlađim juniorima Mladosti (osmerac).

U utrci dvojaca bez kormilara legendarna braća Skelin, Nikša (31) i Siniša (37), bili su treći.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije