Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimka s Partizanova juga

Napali, pa dobili batine. U sukobu jednom hrvatskom državljaninu nagnječen mozak!

Partizan - Crvena zvezda
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
14.12.2017.
u 14:42

U sukobu su sudjelovala dva hrvatska državljanina, obojica su iz Splita

Divljanje huligana obilježilo je 156. srpski derbi Partizana i Crvene zvezde. Strašne scene viđene su na južnoj tribini Partizanova stadiona, gdje se uvijek nalaze domaći navijači. Policija je privela najratobornije navijače, a među uhićenima je i nekoliko Hrvata, saznaje Blic

Hrvatski državljanin A. F. (26) navodno je nastradao u obračunima huliganskih frakcija Partizanovih navijača, prenosi Alo.rs. On je bio jedan od izravnih sudionika obračuna, a zadobio je kontuziju glave i nagnječenje mozga. Izvan je životne opasnosti. 

U sukobu je sudjelovao još jedan hrvatski državljanin, a inicijali su mu D.T. Obojica su iz Splita. 

A. F. ušao je u Srbiju 12. prosinca i bio je pozvan na akciju na Partizanovu stadionu. Sumnja se da je A. F. izazvao nerede na tribinama.

Splićani su hospitalizirani na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, prenose srbijanski mediji. Osim njih, u brutalnom obračunu Partizanovih navijača sudjelovali su jedan Grk i jedan Makedonac.

Na internetu je objavljena snimka koja prikazuje što se stvarno dogodilo i kako je došlo do incidenta. Partizanovi navijači sa zapadne tribine, od kojih je nekoliko pretučeno i opečeno bakljama te su na kraju bačeni preko ograde, prvi su krenuli u napad. Svi su nosili iste trenirke s kapuljačom, a neki su u rukama imali zapaljene baklje. Ozlijeđeno je 17 osoba.

U trenutku kada je došlo do sukoba snimljena je fotografija koja je sve šokirala. U tučnjavi nitko nije primijetio kako otac na ramenima nosi dijete i kako se želi maknuti s tog dijela tribine. Srećom, otac i dijete nisu nastradali.

U napadu su potisnuli Partizanove navijače iz najbrojnije skupine Alcatraz, a onda su pripadnici skupina Vandal boysa i Young boysa potisnuti natrag. Oni koji nisu uspjeli pobjeći, bili su dobro pretučeni.

Partizan - Crvena zvezda
1/22

 

Komentara 96

PA
Pajo
11:12 14.12.2017.

Otvoriš VL, od četiri udarne vijesti, dvije iz Srbije, i tako svaki dan... Živio srpski VL!

OX
oxymoron
13:08 14.12.2017.

Prva elita, sve intelektualci i lepotani.

OX
oxymoron
13:09 14.12.2017.

Jel to Hrvati iz Borova sela?;))))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije