Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB Uoči derbija s Dinamom

Parlov i Abdurahimi s gripom, Brkljača kreće od prve minute

06.12.2008.
u 15:19

Bez sumnje bi pozitivan ishod itekako puno značio Zagrebašima u utakmici s Dinamom. Posebno nakon teškog i uvjerljivog 0:4 poraza od Šibenika u prošlom kolu koji je stavio brojne upitnike nad momčad Luke Pavlovića.

- Idemo pobijediti. Imamo kvalitetu i moć iznenaditi momčad koja je po kvaliteti prva u državi. Uvijek su utakmice Zagreba i Dinama bile zanimljive za gledatelje. Vjerujem da će tako biti i u današnjem susretu - kaže Pavlović o susretu za koji, između ostalih, ne može računati na Besarta Abdurahimija čija forma je posljednjih kola u uzlaznoj putanji.

Besart, baš kao i Davor Piškor izvan su stroja zbog virusa gripe, a nema niti Matea Pavlovića koji odrađuje kaznu žutih kartona. Stoga je Zagrebov trener među pričuve uvrstio juniore Celjaka i Sesara. U udarnu postavu vraća se i Mario Brkljača. Svjestan je Pavlović da će mu u ogledu s gradskim rivalom itekako biti potreban iskusan igrač u veznom redu. Osim kreativnosti Brkljača bi mogao puno donijeti i agresivnošću koja je, baš prema Luki Pavloviću, nedostajala u zadnjem prvenstvenom ogledu u Kranjčevićevoj protiv Šibenika. - Ne sumnajm da će Mario Brkljača na pravi način odgovoriti na sve zadaće koje stavim pred njega. Ne zamaram se prednostima ili slabostima u Dinamovoj igri. Jer ako mi budemo pravi sigurno ćemo ostvariti pozitivan rezultat. Za nas bi to bio i remi - ističe Pavlović.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije